Kje smo

  Optika MOOP Morela


  Oglejte si Optiko Morela na večjem zemljevidu.

 

Morela optika – Dalmatinova 2, Ljubljana - Center

Optika MOOP Morela se nahaja v centru Ljubljane, v pritličju poslovne stavbe Metalka, ploščad Ajdovščina, Dalmatinova 2.

 

Očesne preglede ter preglede za predpis očal lahko opravite tudi na tej lokaciji.

Center za očesno refraktivno kirurgijo Morela okulisti - Tehnološki park 21, Ljubljana - Brdo

Do nas najenostavneje pridete po ljubljanski obvoznici. Če prihajate po severni ljubljanski obvoznici, iz štajerske smeri, izberite izvoz Lj. Brdo, Lj. Vrhovci, ZOO, Hotel. Skozi prvo in drugo semaforizirano križišče vozite naravnost in takoj na naslednjem križišču zavijete desno.

Če prihajate po južni ljubljanski obvoznici, iz dolenjske ali primorske strani, izberite izvoz Lj. Brdo, Lj. Vrhovci, ZOO, Hotel, na križišču zavijete desno, nato vozite naravnost skozi prvo semaforizirano križišče in takoj na naslednjem križišču zavijete deso in prispete do Tehnološkega parka. Iz mesta pridete do nas po Cesti na Brdo, pri podjetju Kemofarmacija zavijete desno in nato po nekaj sto metrih zavijete levo. Najbližje mestno avtobusno postajališče je postajališče PREVAL, št. 330, do katerega pridete z avtobusom št. 14 VRHOVCI. Pred podjetjem Kemofarmacija zavijete levo in po nekaj 100 m prispete do Tehnološkega parka.


Oglejte si Tehnološki park na večjem zemljevidu.

Več informacij

Novice in dogodki

Dogodki v naši optiki so prava posebnost. In prav zato, ker iste stvari vidimo drugače, za naše stranke organiziramo predstavitve modnih blagovnih znamk očal, ki bi si jih sicer težko ogledali na enem mestu v celoti. Pripravljamo tudi tematske predstavitve in srečanja, na katerih se pogovarjamo o lepih stvareh in z ostalimi delimo delček svojega pogleda na svet.

Če želite, da vas o tovrstnih dogodkih obveščamo, nam to sporočite na info@moop.si.

Aktualne novice

Ostanimo povezani...