Kontaktne leče

Morela Moop

Če bi želeli uporabljati kontaktne leče je prvi korak, da opravite pregled pri okulistu. Poleg določitve dioptrije, vam bo zdravnik predpisal tudi primerno krivino kontaktne leče. Le optimalno izbrana kontaktna leča, se bo površini očesa pravilno prilegala in je ob primerni uporabi ne bo okvarjala. K predpisu kontaktnih leč ob začetku njihove uporabe sodi tudi uvajanje, pri katerem vas bo optik naučil pravilne nege leč ter načina vstavljanja v oko. Pri tistih, ki redno uporabljajo kontaktne leče je zelo pomembno, da vsaj enkrat letno opravijo kontrolni pregled pri oftalmologu. Na ta način je možno že v zgodnji fazi odkriti morebitne neželene posledice stalnega nošenja kontaktnih leč, ki se lahko pojavijo na površini roženice. Zaradi preprostosti uporabe, higieničnosti ter najmanjšega tveganja za poškodbe in okužbe roženice je najbolj priporočljiva uporaba dnevnih kontaktnih leč.

Naročite se za pregled za predpis kontaktnih leč in izkoristite ugodnosti, ki jih namenjamo našim zvestim strankam za nakup kontaktnih leč.

Več informacij

Novice in dogodki

Dogodki v naši optiki so prava posebnost. In prav zato, ker iste stvari vidimo drugače, za naše stranke organiziramo predstavitve modnih blagovnih znamk očal, ki bi si jih sicer težko ogledali na enem mestu v celoti. Pripravljamo tudi tematske predstavitve in srečanja, na katerih se pogovarjamo o lepih stvareh in z ostalimi delimo delček svojega pogleda na svet.

Če želite, da vas o tovrstnih dogodkih obveščamo, nam to sporočite na info@moop.si.

Aktualne novice

Ostanimo povezani...