Korekcijska očala

Morela Moop

Pri izbiri očal ne gre le za obliko in njihov izgled na obrazu. Pravilno je, da vas pri odločanju o primernem okvirju vodi najprej predpisana dioptrija. Od te zavisi izbira očalnih stekel ter primerne oblike okvirja. Pri končnem izboru je potrebno upoštevati še obliko obraza, barvo las, oči in kože. Nenazadnje je pri izbiri očal pomemben tudi vaš življenjski slog, stil oblačenja ter mode, ki vam ustreza. Ob upoštevanju vsega naštetega lahko postane izbira pravih očal kar zahteven podvig, ki vam ga širok izbor najrazličnejših blagovnih znamk le še otežuje. Zaupajte nasvetu naših optikov, ki bodo poskrbeli, da bo izbira očal za vas prijetno doživetje. Naročite se za individualno svetovanje in prepustite nam skrb, da vam izdelamo očala, ki bodo res po meri za vas.

Novosti in trendi 2016

Swiss Horn

Swiss Horn

Ekskluzivna znamka ročno izdelanih okvirjev iz naravne roževine. Očala so izdelana iz rogov indijskega vodnega bivola in predstavljajo vrhunec umetnosti in dovršenosti v uporabi naravnih materialov. Vse barve so naravne in segajo od skoraj transparentnih rumenkastih tonov, preko različnih odtenkov rjave in vse do povsem črne. Precizno obdelana površina materiala izžareva toplino ter je prijetna za nošenje.

  Tag Heuer

Tag Heuer

Izjemna kombinacija vrhunskih materialov, ergonomske zasnove, visoko tehnoloških rešitev ter izvirnega francoskega oblikovanja so odlike, ki zaznamujejo očala znamke TAG Heuer. Tako v dinamičnem poslovnem okolju kot pri športnih aktivnostih so očala TAG Heuer nepogrešljiv pripomoček tudi v najbolj zahtevnih pogojih.

Fred

Fred

Samo bistvo znamke FRED izhaja iz več kot sto letne tradicije izdelave nakita in prestižnih očal. Vsak posamezni izdelek je edinstven in ročno izdelan skladno z najzahtevnejšimi standardi. Za izdelavo okvirja očal je potrebnih preko 274 korakov dela, ki jih s predanostjo in vrhunsko izurjenostjo opravijo zlatarski mojstri manufakture FRED.

  Cartier

Cartier

Cartier ima tradicijo izdelovanja očal že preko 100 let. Mnogi očala te blagovne znamke smatrajo kot najkakovostnejša in najbolj prestižna. Najnovejša linija ročno izdelanih acetatnih okvirjev povzema »jazzovski« navdih 30-tih let prejšnjega stoletja.

Coco Song

Coco Song

Ekskluzivna kolekcija očal Coco Song predstavlja poklon zlati dobi kitajske kulture in umetnosti. Navdušuje predvsem z nenavadno izbiro materialov kot so perje, svila in naravno listje, ki so vključeni visoko kakovostni acetat. Osi okvirja sta izdelani ročno, z najvišjo stopnjo preciznosti in pozornosti do detajlov. Coco Song izbirajo tisti, ki želijo, da očala poudarjajo njihovo osebnost, imajo radi žive barve in se ne bojijo drznih barvnih kombinacij.

   

Več informacij

Novice in dogodki

Dogodki v naši optiki so prava posebnost. In prav zato, ker iste stvari vidimo drugače, za naše stranke organiziramo predstavitve modnih blagovnih znamk očal, ki bi si jih sicer težko ogledali na enem mestu v celoti. Pripravljamo tudi tematske predstavitve in srečanja, na katerih se pogovarjamo o lepih stvareh in z ostalimi delimo delček svojega pogleda na svet.

Če želite, da vas o tovrstnih dogodkih obveščamo, nam to sporočite na info@moop.si.

Aktualne novice

Ostanimo povezani...